Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Chose language(country)

Celulit

Celulit je želatinozna naslaga sastavljena od masnoće, vode i otpadnih produkata koji su se nataložili u natečenim, nepokretnim džepovima neposredno ispod kože. Oni deluju poput sunđera koja može da upije veliku količinu vode, pa celulit karakteriše hronični edem (nakupljanje tečnosti).

Za maksimalni efekat protiv celulita Nikel proizvod koji se pije i na redukciju celulita deluje "iznutra", Fitocel biljne kapsule (i za vegane), koristite istovremeno s Nikel proizvodom protiv celulita koji nanosite na kožu.

Zbog različitih stadijuma celulita, Nikel proizvodi koji se nanose na kožu su različitog sastava.

 

CELULIT JAKI
Koncentrat protiv celulita. Izvanredno delotvorna koncentrovana hidratantna krema predivnog mirisa! Uz redukciju celulita, čuva vene i kapilare i štiti ih od pucanja. Dostupan i u velikom pakovanju (PROFESIONAL).


CELULIT BLAGI
Anticelulitno ulje s grejpom. Utrljavanje ovog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprečava nastanak celulita i ublažava već postojeće promene.

 

CELULIT I OBLIKOVANJE
Bršljan ulje, uz redukciju celulita, deluje i na smanjenje potkožnih masnih ćelija! Podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži i vidljivo jača njenu čvrstoću.
Anticelulitni gel s bršljanom. Ako više volite laganu svežinu gela, umesto Bršljan ulja za oblikovanje tela i redukciju celulita koristite ovaj efikasni proizvod. Za maksimalno dejstvo na kožu prvo nanesite Bršljan ulje, a zatim na njega Anticelulitni gel s bršljanom.
 


 


Neki od proizvoda za ovo stanje i tegobu:

Koncentrat protiv celulita

Kozmetika s potpisom s algom spirulinom, kofeinom, karnitinom i grejpom
Anticelulitno ulje

Kozmetika s potpisom s grejpom; 100 % prirodno, bez konzervansa
Anticelulitni gel

Kozmetika s potpisom s bršljanom; za oblikovanje tijela i redukciju celulita
Bršljan ulje

Kozmetika s potpisom za oblikovanje tela i redukciju celulita; 100 % prirodno, bez konzervansa