Chose language(country)

Nagrade

NIKEL liniju kreirala je Mirjana Brlečić, magistar farmacije, koja, po strogim pravilima struke, potvrđuje delotvornost prirodnih preparata i najfinijih biljnih esencija s porukom - Priroda neguje i leči!

   
 
   
 
   
 
   
 
   
Superbrands Croatia
Brand Nikel uvršten među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj

Proces glasanja organiziran je i nadgledan od strane organizacije Superbrands, globalnog branding autoriteta, koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 86 zemalja svijeta. Glasovi stručnog vijeća od 65 članova priznatih poslovnih i marketinških stručnjaka iz hrvatskih medija, agencija, domaćih i stranih korporacija, sveučilišta, te stručnih organizacija, upotpunjeni su glasovima više od 23.000 potrošača.

 
   
3 ZLATA ZA 3 PROIZVODA IZ KOLEKCIJE NIKEL
INPEX, Pitsburgh, SAD - NAJVEĆA SVJETSKA IZLOŽBA INOVACIJA
NIKEL kozmetika na svjetskom vrhu

Na ovoj "OLIMPIJADI INOVATIVNIH PROIZVODA" na kojoj svake godine sudjeluje  više od 1500 izložaka iz SAD i država iz cijelog svijeta, Nikel, inovativna prirodna kozmetika,  na svjetskom vrhu sa čak 3 zlatne medalje za inovativni prirodni  proizvod:

Serum oko očiju s biljnim matičnim stanicama švicarske zelene jabuke.

Tonik Alpska ruža s biljnim matičnim stanicama ruže iz Alpa i inovativnim pristupom u njezi kože.

Probiotik kreama za obnavljanje vrlo oštećene kože. Značaj ovog posljednjeg zlata je izuzetan: iako je Nikel Probiotik krema bila prvi proizvod iz linije Nikel (kreirana 2005. godine), tek 2013. je bila predstavljena na INPEX-u i osvojila zlato!

 
   
ZLATO za NIKEL Probiotik kremu
World invention Intelectual property Assotoation (WIIPA), Taipei, Taiwan, ROC.

Najveća izložba inovacija istočne Azije.

U Taipei-u, na Taiwan-u, zemlji s najvećim brojem patenata na milion stanovnika na svijetu, Nikel Probiotik (Acidosalus) krema, prva hrvatska probiotička krema osvojila je još jednu zlatnu medalju. Spada u COSMECEUTICALS PRODUCT (dermokozmetički proizvod) za obnavljanje oštećene kože - minimalizira reakcije uzrokovane iritacijom kože, smanjuje vrijeme trajanja upale i ubrzava oporavak fiziološkog  stanja kože.
 
 
   
ZLATNA MEDALJA I EKO CERTIFIKAT ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM
ARHIMED, Moskva, Ruska Federacija

Na ARHIMEDU, međunarodnoj i posebno cijenjenoj izložba inovativnih proizvoda, uz sudjelovanje više od 1200 inovativnih proizvoda iz cijelog svijeta, Nikel, kozmetika s potpisom farmaceuta nagrađena je zlatom i prestižnim certifikataom INTERNATIONAL ECOLOGY FUND. 

 
   
ZLATO za NIKEL Kremu protiv pjega s tratinčicom
MTE, Kuala Lumpur, MALEZIJA

Najveća izložbi inovacija jugoistočne Azije

Krema je nastala u skladu s ECO standardima ekološke i organske kozmetike. Spada u COSMECEUTICALS PRODUCT (dermokozmetički proizvod) za posvjetljivanje mrlja i pjega kod poremećaja pigmentacije - hiperpigmentacija, sunčane pjege, staračke pjege. Posvjetljuje boju kože u epidermi. Ne istanjuje kožu već poboljšava njenu teksturu. Djeluje sinergijski - od pripreme kože za optimalno upijanje tvari, preventivnog djelovanja na pigmentaciju na staničnoj razini do zaštite od vanjskih utjecaja koji potiču hiperpigmentaciju. Može se koristiti i ljeti, za sunčanih dana što s uobičajenim proizvodima za posvjetljivanje kože nije moguće. 
 
 
   
NIKEL, NAJBOLJI PROIZVOD HRVATSKOG POSLOVNOG TURIZMA
CBTour, Zagreb

Croatian Business Tourism. Najbolji proizvod hrvatskog poslovnog turizma na temelju  inventivnog pristupa.

 

 
   
2 ZLATA za NIKEL Serum protiv proširenih pora
INOVA, Zagreb Hrvatska
MTE 2014, Kuala Lumpur, MALEZIJA

U Kuala Lumpuru je upravo završila najveća izložba inovacija jugoistočne Azije, 13. MTE – Malaysia Technology EXPO uz novi sjajan uspjeh Nikela. Još jedno u nizu međunarodnih zlatnih odličja za Nikel! Ovog je puta bio predstavljen Nikelov BIO koncentrat za ujednačen ten - Nikel Serum protiv proširenih pora.

 
   
PRIZE FOR THE BEST WOMANS INVENTION
ARCA, Zagreb, Hrvatska

Nikelov Tonik Alpska ruža dobio je prestižno priznanje Association Russian House for International Scientific and Technological Cooperation.

 
   
3 ZLATA ZA 3 PROIZVODA IZ KOLEKCIJE NIKEL
EUROINVENT, Iasi, Rumunjska - Europska izložba inovativnih proizvoda

Tri godine za redom na europskoj izložbi inovativnih proizvoda u Rumunjskoj NIKEL, kozmetika s potpisom, dobitnica je zlatne medalja za inovativni proizvod: 2012. zlato za Nikel Serum protiv bora oko očiju s biljnim matičnim stanicama švicarske zelene jabuke.

2013. zlato za Tonik alpska ruža s biljnim matičnim stanicama ruže iz Alpa i inovativnim pristupom u njezi kože.

2014. zlato za 100% ECO Nikel kremu  s peršinom, za njegu osjetljive kože, za ublažavanje crvenila i pomlađivanje kože.


 

 
   
2 ZLATA ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM
INOVA, Zagreb

INOVA, najveća međunarodna izložba inovacija koja se organizira u Hrvatskoj, odražana u Zagrebu, uz sudjelovanje inovatora iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske, Rumunjske i Rusije. 

 
   
 
   
4 ZLATA ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM
INOVA, Međunarodna izložba inovacija

INOVA je najveća međunarodna izložba inovacija koja se organizira u Hrvatskoj. Uz sudjelovanje inovatora iz susjednih država te inovatora iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske, Rumunjske i Rusije, cijela linija Nikel je pri svakom svom sudjelovanju osvojila zlato međunarodnog ocjenjivačkog suda.

 
   
2 ZLATA ZA 2 PROIZVODA IZ KOLEKCIJE NIKEL
INOVA, Zagreb

Zlatna medalja za inovativni proizvod SERUM PROTIV BORA OKO OČIJU S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA
Zlatna medalja za inovativni proizvod SERUM PROTIV BORA ZA LICE, VRAT I DEKOLTE S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA ALPSKE RUŽE

 
   
PLAKETA ZLATNA KUNA ZA NIKEL, PRIRODNU KOZMETIKU
HGK, Zagreb

Nikel, kozmetika s potpisom, najnagrađivanija hrvatska kozmetika, a brend NiKEL je uvršten je među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj glasovima više od 23.000 potrošača, zbog svog stalnog rasta je dobila i prestižno priznanje hrvatske gospodarske komore: PLAKETU ZLATNA KUNA, za inovativni, prirodni proizvod.

 
   
NIKEL, NAJBOLJA INOVACIJA IZ PODRUČJA KOZMETIKE
INOVA, Osijek - Najveća međunarodna izložba inovativnih proizvoda koja se organizira u Hrvatskoj.

INOVA, hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem, najveća međunarodna izložba inovativnih proizvoda koja se organizira u Hrvatskoj, svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. Ona je njegovo prepoznatljivo obilježje, glavni pokretač i najbolji simbol. Međunarodni žiri je kozmetiku prirodnu kozmetičku liniju Nikel proglasio NAJBOLJOM INOVACIJOM IZ PODRUČJA KOZMETIKE.

 

 
   
Mirjana Brlečić, mag. pharm., PRVA DAMA HRVATSKOG INOVATORSTVA, kreatorica inovativne prirodne kozmetike Nikel
INOVA, Čakovec

33. HRVATSKI SALON INOVACIJA s međunarodnim sudjelovanjem, posebna, tradicionalna nagrada za autoricu mr. pharm. Mirjanu Brlečić i njenu kozmetičku liniju Nikel. Tijekom dosadašnjih izložbi predstavljene su brojne inovacije, a neke od njih su uspješno komercijalizirane na hrvatskom tržištu i u inozemstvu čime je ostvaren glavni cilj izlaganja. Ovim se predstavljanjem pokazuju stvarni dometi i gospodarski značaj hrvatskog inovatorstva.

 
   
SREBRO ZA NIKEL, TONIK ALPSKA RUŽA
MALAYSIAN TECHNOLOGY EXPO, Kuala Lumpur

Malaysia Technology Expo (MTE) je najveća regionalna izložba inovacija i novih proizvoda jugoistočne Azije s naglaskom na znanstvena otkrića i njihovu gospodarsku primjenu. Sjajan uspjeh Nikel, kozmetike s potpisom: Tonik alpska ruža nagrađen je odličnom srebrnom medaljom za inovativni proizvod.

 
   
NAJBOLJA ZAGREBAČKA INOVACIJA NIKEL, KOZMETIKA S POTPISOM
INOVA, Zagreb

INOVA je tradicionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u Republici Hrvatskoj. U tridesetak godina postojanja INOVA je u Zagrebu okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva. Na 34. HRVATSKOM SALONU INOVACIJA s međunarodnim sudjelovanjem NiKEL®, kozmetika s potpisom proglašena je NAJBOLJOM ZAGREBAČKOM INOVACIJOM.
 

 
   
WOMEN IN BUSINESS AWARDS TO MIRJANA BRLEČIĆ IN RECOGNITION OF HER OUTSTANDING LEADERSHIP
EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT
 
   
NiKEL kozmetika i kreatorica linije mag. pharm. Mirjana Brlečić - odabrani za zaštitno lice projekta "NAUČITE BITI USPJEŠNI"
IPA EU i MINPO

U sklopu IPA programa EU i Ministarstva poduzetništva i obrta za podizanje regionalne konkurentnosti kroz promociju i pružanje savjetodavnih usluga poduzetnicima, Nikel kozmetika s potpisom, kao izuzetno uspješan projekt odabrana je za sudjelovanje u kampanji poticanja malih i srednjih poduzetnika, da za razvoj svojeg projekta potraže stručan savjet za EU i MINPO-a kako bi povećali konkurentnost i profitabilnost svojeg poslovanja.

 
   
ZLATO ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM
BFIIN AWARDS, Cardiff, Velika Britanija

Međunarodna nagrada britanske mreže inovatorica. Natjecanje isključivo inovatorica za prestižnu nagradu britanske mreže inovatorica koja je dio globalne organizacije. Dobitnice odličja su različite, no imaju niz zajedničkih osobina: odanosti i predanost svojoj ideji, iznimne stvaralačke i poduzetničke mogućnosti koje nadmašuju granice i potiču stvaralaštvo na globalnoj razini.

 

 
   
ZLATO ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM FARMACEUTA
ARHIMED, Moskva, Ruska Federacija

ARHIMED je dobitnik najvišeg priznanja WIPO /Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo/ za dugogodišnji doprinos razvitku inovatorstva i suradnje u razvitku i zaštiti prava intelektualnog vlasništva. Uz sudjelovanje 14 zemalja s 1200 inovacija, Nikel  prirodna kozmetika s potpisom farmaceuta nagrađena je sa 2 zlatne medalje, od kojih je jedna zlatna medalja i certifikat za čisti proizvod.

 
   
SREBRNA MEDALJA ZA NIKEL, Croatian HAUT COUTURE, NAtural cosmetics with a Signature
INPEX, Pitsburgh, SAD - NAJVEĆA SVJETSKA IZLOŽBA INOVACIJA
NIKEL kozmetika na svjetskom vrhu

BIOLOGY RELATED PRODUCTS za Nikel, uz izloženih 1800 izložaka iz SAD-a i 23 države cijeloga svijeta u vrlo zahtjevnoj kategoriji PRIRODNI PROIZVOD i konkurenciji inovacija koje su predstavljali timovi znanstvenika sa svjetskih učilišta Nikel, kozmetika s potpisom, na samom vrhu.

 
   
DVOSTRUKO ZLATO ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM FARMACEUTA
BIS, London, Velika Britanija

BIS je glavna britanska izložba inovacija s međunarodnim sudjelovanjem. Tu nije riječ samo o višestoljetnoj tradiciji nego i o suvremenim dometima, bez usporedbe u svjetskim razmjerima. GRAND FINAL, NiKEL, prirodna kozmetika s potpisom, autorski rad Mirjane Brlečić, magistre farmacije, dobitnica je dvostrukog zlata.

 

 
   
ZLATO ZA NIKEL, PRIRODNU KOZMETIKU S POTPISOM FARMACEUTA
Osijek, Hrvatska,

Izložba inovacija s međunarodnim sudjelovanjem i pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva Grada Zagreba i Saveza inovatora, NIKEL kozmetika s potpisom farmaceuta nagrađena je zlatom

 

 
   
NAGRADA E.S.PENKALA - NIKEL, NAJBOLJA ZAGREBAČKA INOVACIJA
NIKEL - hrvatski HAUTE COUTURE - prirodna kozmetika s potpisom farmaceuta, Autorica: Mirjana Brlečić

Saveza inovatora Zagreba od 1993. godine bira i nagrađuje najbolju zagrebačku inovaciju nagradom koja nosi ime slavnog hrvatskog izumitelja ing. Eduarda Slavoljuba Penkale. Cilja nagrade je afirmirati djelo ing. E.S. Penkale kao prvog modernog hrvatskog izumitelja te nagraditi najbolje od najboljih: zagrebačku inovaciju koja je svake godine nadmašila ostale u tehničko-tehnološkom smislu i osobito komercijalnom smislu.

 
   
ZLATO ZA NIKEL, KOZMETIKU S POTPISOM
ARCA, Zagreb, Hrvatska

Nakon godinu dana praćenja povratnih informacija i bilježenja rezultata sistemom znanstvenog rada, na ARCA-i, međunarodnoj izložbi novih ideja, tehnologija i proizvoda, prvi puta je predstavljena Nikel Probiotik / Acidosalus krema, prva hrvatska probiotička krema, dermatološki testirana i odobrena od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH kao kozmetika s posebnom namjenom za njegu vrlo oštećene kože. Nikel kozmetika s potpisom farmaceuta nagrađena je zlatnom medaljom za cijelu liniju pri čemu je posebno istaknuta Nikel Probiotik krema.