Chose language(country)

Nakon velikog uspeha na slovenačkom tržištu, Nikel kozmetika s potpisom od sada je dostupna i u Srbiji!

Na velikom predstavljanju Nikel inovativne prirodne kozmetike u Beogradu najveće je zanimanje bilo za inovativne anti-aging proizvode.

NiKEL hrvatski brend prirodne kozmetike odlučio je da proširi svoje poslovanje i da, nakon Slovenije, u kojoj je postigao zapažen uspeh, svoje proizvode ponudi i srpskom tržištu. 

 

Nikel kozmetika se tako sada može kupiti u poslovnicama dm-a i Lilly drogerijama u Srbiji, a proizvodi se mogu naručiti i putem web shopa na adresi www.puritybox.rs koji dostavlja i u druge zemlje u susedstvu. 

 

Važna napomena! S web stranice, Nikel proizvodi mogu se naručiti i u okolne zemlje!

 

Na velikom predstavljanju Nikel inovativne prirodne kozmetike u Beogradu najveće je zanimanje bilo  za inovativne anti-aging proizvode.

 


 

Potvrdila nam je to magistra farmacije Mirjana Brlečić, vlasnica apoteke Priroda liječi i kreator Nikela. Nikel je nedavno proširen novom kolekcijom na bazi ruže, a prošlog vikenda je u Beogradu održana velika promocija.


Ruža je kraljica cveća, a svaka žena, naravno, želi kožu baršunastu kao latica ruže. U novoj kolekciji Nikel na bazi ruža sastojci su iz biouzgoja, i to triju vrsta ruža: ruže iz Damaska, ružeiz švajcarskih Alpa i posebno značajne divlje ruže, koja je najdlotvornija kod obnavljanja i hidriranja kože. To su bili moji motivi za ovu najnoviju kolekciju, koja sadrži hidratantnu i hranljivu kremu s ružom, ulje divlje ruže i tonik od ruže – objašnjava mr Brlečić i ističe da je taj set zamišljen kao kompletna nega. Tonik ruža čisti lice i skida šminku, a nakon toga na lice se stavlja Ulje divlje ruže. To je biokoncentrat koji svojim mikromolekulama sve što stavimo na nega prenosi u dublje slojeve kože. Zato se na njega danju nanosi Hidratantna krema s ružom, a noću Hranljiva krema s ružom.