Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Chose language(country)

Pasiflora

Pasiflora incarnata

Jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prevremenog starenja.

Pasiflora je višegodišnja puzavica poreklom iz Južne Amerike (područje Amazona). Biljka s velikim belim, plavim, ljubičastim ili rozim cvetovima, u Evropu je donesena u 17. veku. Kod nas raste u primorju, Istri, Dalmaciji i na ostrvima. Ulje pasiflore dobija se hladnim ceđenjem. Lekoviti sastojci su eterična ulja, fenolne kiseline, kumarini, harmin, flavonidi i heterozidi. To vrlo cenjeno ulje bogato je nezasićenim masnim kiselinama, linolnom i linolenskom. One su jedan od najvrednijih sastojaka kozmetike. Deluju poput lipida koji se nalaze u našoj koži. Izvrstan je čuvar vlage za kožu, posebno za isušenu i ispucalu. Reguliše izmjenu materija u ćelijama kože. Jača otpornost ćelijskih membrana kože. Deluje protivupalno i zaceljujuće.

Neki od proizvoda koji sadrže ovaj prirodni sastojak:

Eliksir protiv bora

Kozmetika s potpisom s 12 biljaka; 100 % prirodno, bez konzervansa
Nikelhidris

Kozmetika s potpisom Intenzivna hidratantna krema oko očiju
Ulje noćurka

Kozmetika s potpisom za dehidriranu kožu; 100 % prirodno, bez konzervansa
Ulje oko očiju

Kozmetika s potpisom protiv bora; 100 % prirodno, bez konzervansa
Omega balzam

Kozmetika s potpisom za negu vrlo suve i osetljive kože
SMILJE BIO eliksir

Kozmetika s potpisom protiv bora; 100 % prirodno, bez konzervansa
Vitamin E

Kozmetika s potpisom BIO ANTIOKSIDANS