Chose language(country)

Politika kvaliteta

Kompanija PRIRODA LIJEČI d.o.o. usmerena je na kontinuirani razvoj i unapređenje svojih usluga i proizvoda s ciljem postizanja stalnog zadovoljstva klijenata kao i svojih zaposlenih, koji su jedan od osnovnih resursa kompanije.

Želimo da pružimo visokokvalitetne usluge i proizvode u područjima maloprodaje bezreceptnih lekova i medicinskih proizvoda, usluge farmaceutsko-kozmetološkog savetovališta i u proizvodnji prirodne kozmetike za negu lica i tela uz korišćenje svih naših raspoloživih resursa (ljudi, znanja, iskustva, opreme), kao i da razvijamo dugoročne odnose s našim klijentima.
 
Kvalitetom naših usluga i proizvoda te dobrim poznavanjem potreba naših klijenata želimo da zadržmo i povećamo njihovo zadovoljstvo kao glavne preduslove njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.
 
Želimo da stalno unapređujemo sve aspekte našeg poslovanja kroz implementaciju procesa upravljanja kvalitetom, podsticajnu radnu okolinu i timski rad uz osiguranje otvorene komunikacije s našim zaposlenima, klijentima, partnerima i dobavljačima.
 
Stalno poboljšanje naših internih procesa i kvalitet naših proizvoda i usluga uz neprekidno usavršavanje i razvoj čine osnovu na kojoj gradimo našu budućnost. 
 
Ostvarivanje ciljeva postavljenih ovom politikom stalan je zadatak svih zaposlenih.
 
Zagreb, 03.03. 2014.
Direktorica: 
Mirjana Brlečić, mag. pharm.