Chose language(country)

Prednosti Nikel® kozmetike

NiKEL®, kozmetika s potpisom.  Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim aktivnim sastojcima čija je delotvornost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je  tradicionalnog znanja s najsavremenijim postignućima. Sve supstance u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, proverenog su kvaliteta i prate ih sertifikati ovlašćenih ustanova.

 

NiKEL® filozofija: delovanje"iznutra" i "spolja". Sinergija farmacije i kozmetologije. Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene, sve što deluje "iznutra" kad se unosi u organizam, jednako deluje i "spolja" kad se nanosi na kožu. Biljka koja ima određeno delovanje na organizam, isto delovanje ima i na kožu. Na primer, pasiflora koja umiruje ako je pijemo, u kremi za kožu umiriće njenu osetljivost.

 

NIKEL®, nega kao deo sveukupnog zdravlja. Koža je polupropusna membrana. Sve što na nju stavimo, ima li dovoljno sitnu molekulu, apsorbovaće se i ući u krvotok. Stoga je povratak prirodi nužan za očuvanje našeg zdravlja i lepote naše kože. Nikel nudi prirodnu kozmetiku farmaceutskog kvaliteta, čistu, oslobođenu od dodataka koji bi mogli štetiti, a koja, uz negu, pomaže u otklanjanju i tegoba kože.

 

NIKEL®, inspirisano prirodom - ostvareno kroz nauku. Hrvatski Mediteran i njegovo biljno bogatstvo, čija je lekovitost zabeležena u brojnim knjigama, oživljeno je u Nikel kozmetici pod motom „Priroda leči“. Uz biljke hrvatskog podneblja, poput 100% prirodnog anticelulitnog hita Ulja bršljana ili 100% prirodnog anti-age hita Eliksira protiv bora s 12 biljaka iz hrvatskog Mediterana, linija Nikel koristi i inovativne aktivne komponente uglednih svetskih istraživačkih laboratorija koje poseduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci.

 

NIKEL®, inspirisano tradicijom - ostvareno kroz nauku. Predanja podstiču istraživanja. Primer: Krema s peršunom 100% ECO. Zapisi varaždinskog samostana uršulinki da peršunova vodica podmlađuje kožu, podstakli su istraživanje. Rezultati istraživanja delovanja peršuna na hidrataciju, ublažavanje crvenila i vidljivosti kapilara te pomlađivanje kože predstavljeni su na 4. hrvatskom kongresu farmacije s međunarodnim učešćem.

 

Nikel®, inovativni produkti i inovativan pristup nezi kože. Uz inovativne formulacije Nikel je kreirala i inovativan pristup nezi kože, za koji je u Americi 2012. godine na INPEX-u, svetskoj izložbi inovacija, nagrađena zlatom. Pre nanošenja omiljenog proizvoda za negu kože (kreme, ulja ili seruma) na lice, vrat i dekolte i područje oko očiju nanosi se TONIK S BILJNIM MATIČNIM ĆELIJAMA (Tonik Alpska ruža ili Energizirajući tonik). Svakodnevna aplikacija BIO hidrolata latica ruže i biljnih matičnih ćelija pre dalje nege, ujutro i uveče, obnoviće kožu i očuvati aktivnost najvrednijih - epidermalnih matičnih ćelija kože, zadržati vlagu i zaštititi kožu od faktora koji ubrzavaju njeno preuranjeno starenje: UV zraka i zagađenja.

 

NiKEL®, individualizovana kozmetika. Proizvod karakteriše individualizovani pristup čoveku kao pojedincu.

 

NiKEL®, kozmetika s identitetom. Uz tradicionalna znanja farmacije i strog izbor prirodnih sastojaka, nastali su efikasni ekološki proizvodi za istinski ugođaj i lepotu lica i tela, proizvodi s identitetom - Nikel. Dizajn odražava koncept linije, naglasak je na lekarskom, potpisuje ga dizajner Ivica Belinić. Žig Nikel i svi delovi dizajna su zaštićeni.

 

NIKEL®, linija koja se neprestano usavršava i nadograđuje. ZDRAVLJE, LEPOTA, ZNANJE, ISTRAŽIVANJE, KREACIJA, OPTIMIZAM, IDENTITET. Kroz istraživanje neprestano usavršavamo i nadograđujemo znanje kako bismo s puno optimizma i ljubavi kreirali nove prirodne i delotvorne proizvode za lepotu lica i tela - Nikel.

 

Nikel®, kontrolisani proizvodi. Proizvodnja inovativne prirodne kozmetike Nikel smeštena je u ekološkom, zelenom području i poseduje sertifikate kvalitete usklađene sa zahevima norme ISO 9001. Sastav svakog preparata pomno je odabran, svaka supstancija linije Nikel prošla je analitičku kontrolu i ima svoj sertifikat. Da bi se potvrdio kvalitet, Nikel proizvodi podvrgnuti su stalnoj kontroli u ovlašćenim ustanovama. Niti komponente niti finalni proizvodi nisu testirani na životinjama.

 

Nikel®, najnagrađivanija hrvatska kozmetika. Nikel kozmetika je dobila mnogobrojne nagrade i priznanja i više od 20 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Rusije, SAD-a i Hrvatske. Brend Nikel uvršten je među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj glasovima više od 23.000 potrošača.

 

Nikel®, ekološki proizvod. Nikel kozmetika dobitnica je zlatne medalje i sertifikata INTERNATIONAL ECOLOGY FUND.
 
 

 

 

                                                                                                   Mirjana Brlečić, mag. pharm.